Famepla
Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Werkbanken

De meest geschikte werkbank voor u

Een praktische werkplaatsinrichting met de robuuste werkbanken van Famepla, is zeker een mogelijkheid voor u!
In combinatie met een of meerdere schuifladekasten heeft u onderdelen en gereedschappen altijd binnen handbereik.
Hieronder vindt u de subcategorieën werkbanken met alle mogelijkheden, zowel standaard als op maat.

 

 

Complete werkbanken van Famepla

Complete werkbanken

Waarom u kiest voor werkbanken van Famepla

  • Robuuste kwaliteit
  • Ook op maat
  • Ruim aanbod
  • Altijd goed advies
  • Perfect te combineren met onze schuifladekasten
  • Helemaal naar wens samenstellen met onze gereedschapsborden

 

Heeft u vragen over een werkbank?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ook onze brochure werkbanken downloaden

Download brochure

 

De perfecte werkbank heeft schuifladekasten

De schuifladekasten van Famepla zijn flink belastbaar, hebben een kwalitatieve afwerking en komen in veel verschillende breedtes en hoogtes. Bovendien kunt u de lade indelingen precies bepalen zoals u in gedachten heeft. Als u dan toch op zoek bent naar een werkbank-waarom niet alvast nadenken over bijbehorende schuifladekasten?
Wij kunnen u adviseren over de perfecte samenstelling van een werkbank in combinatie met een schuifladekast. Meestal raden wij voor een werkbank een hoogte van 800 mm aan maar er zijn veel meer mogelijkheden!

 

schuifladekast Famepla

Ontdek ook onze andere typen werkbanken

 

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Werkbanken

Bent u op zoek naar een professionele werkbank met een gedegen uitstraling? Famepla heeft een uitgebreid programma met een grote keuze in uitvoering, zoals o.a. vlakke werkbanken, verrijdbare werkbanken, werkbanken met verlichting, werkbanken met gereedschapsborden achter op het werkblad en natuurlijk werkbanken met daaronder praktische schuifladekasten in vrijwel alle afmetingen. Daarnaast kunnen alle werkbanken worden voorzien van energievoorzieningen, geheel ingericht volgens uw specifieke wensen.

Verschillende werkbladen en grote kleurkeuzes

In ons leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze in werkbladen, zoals o.a. Multiplex werkbladen in diverse diktes, Vol beuken 20 mm werkblad, Vol beuken 40 mm werkblad en RVS werkblad. De houten bladen kunnen naar wens voorzien worden van een watergedragen lak. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting. Ook is het mogelijk om een multiplex of beuken werkblad te voorzien van een 6 mm toplaag van Volkern of deze te beplakken met Linoleum.
Voor wat betreft de keuze van kleuren van de schuifladekasten zijn er diverse standaard kleurkeuzes of kleurcombinaties mogelijk. Tegen geringe meerprijs kunnen de kasten geleverd worden in de door u gewenste RAL kleur.

Opties

Uiteraard kunt u uw Famepla werkbank verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. een uitschuifbaar legbord, een onderblad (halve of gehele diepte), kranen en spoelbakken, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders en verlichting. Ook kunnen onze werkbanken geheel op maat voor u gemaakt worden.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuif- en vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?