Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Werkbanken

Werkbanken van Famepla zijn erg praktisch en zorgen voor een professionele uitstraling. In combinatie met een of meerdere schuifladekasten heeft u onderdelen en gereedschappen altijd binnen handbereik. Hieronder vindt u de subcategorieën werkbanken met alle mogelijkheden, zowel standaard als geheel op maat. Heeft u vragen over een werkbank? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkbanken

Bent u op zoek naar een professionele werkbank met een gedegen uitstraling? Famepla heeft een uitgebreid programma met een grote keuze in uitvoering, zoals o.a. vlakke werkbanken, verrijdbare werkbanken, werkbanken met verlichting, werkbanken met gereedschapsborden achter op het werkblad en natuurlijk werkbanken met daaronder praktische schuifladekasten in vrijwel alle afmetingen. Daarnaast kunnen alle werkbanken worden voorzien van energievoorzieningen, geheel ingericht volgens uw specifieke wensen.

Verschillende werkbladen en grote kleurkeuzes

In ons leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze in werkbladen, zoals o.a. Multiplex werkbladen in diverse diktes, Vol beuken 20 mm werkblad, Vol beuken 40 mm werkblad en RVS werkblad. De houten bladen kunnen naar wens voorzien worden van een watergedragen lak. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting. Ook is het mogelijk om een multiplex of beuken werkblad te voorzien van een 6 mm toplaag van Volkern of deze te beplakken met Linoleum.
Voor wat betreft de keuze van kleuren van de schuifladekasten zijn er diverse standaard kleurkeuzes of kleurcombinaties mogelijk. Tegen geringe meerprijs kunnen de kasten geleverd worden in de door u gewenste RAL kleur.

Opties

Uiteraard kunt u uw Famepla werkbank verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. een uitschuifbaar legbord, een onderblad (halve of gehele diepte), kranen en spoelbakken, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders en verlichting. Ook kunnen onze werkbanken geheel op maat voor u gemaakt worden.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuif- en vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?