Famepla
Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu

Indelingsmaterialen

Handige opbergmogelijkheden

Om optimaal gebruik te maken van de Famepla opbergmogelijkheden, bieden wij u een uitgebreid en compleet programma (lade) indelingsmaterialen.Voor alle lade-afmetingen en voor bijna elke toepassing.

Tip:In combinatie met gleufschotten zijn de laden op verschillende manieren helemaal naar uw eigen voorkeur in te delen. Inclusief bevestigingsmaterialen. Gemaakt van aluminium.

Indelingsbakjes van Famepla

Download de brochure lade indelingen voor meer informatie

Download brochure

 

 

 

 

U kunt ook direct lade indelingsmaterialen bestellen in onze webshop.

webshop

Heeft u vragen over lade indelingsmaterialen ?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

*Prijzen zijn op aanvraag

Producten

Indelingsmaterialen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw schuifladen bieden wij In ons leveringsprogramma een uitgebreide keuze indelingsmaterialen. Lade indelingsmaterialen zijn leverbaar voor alle lade hoogtes, zoals bijvoorbeeld kunststofbakjes in diverse afmetingen voor de laden van 50 mm, 75 mm en 100 mm fronthoogte. Ditzelfde geldt voor de borengoten in de diverse uitvoeringen. Voor alle lade hoogtes zijn er indelingen beschikbaar met gleufschotten, scheidingsschotten en scheidingswanden.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?