Lees verder over indelingsmaterialen Meer informatie aanvragen Teruggebeld worden

Informatieaanvraag

Uw terugbelverzoek

Wij geven u graag het advies wat u nodig heeft.Iedere werkplek is uniek.
Daar houden wij rekening mee.We helpen u bij elke stap naar een betere werkplek!

Vul het formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug tijdens werkdagen!

* Alle prijzen zijn op aanvraag
Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla.
Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

BEKIJK ONS UITGEBREIDE AANBOD

Handige Opbergmogelijkheden

Om optimaal gebruik te maken van de Famepla opbergmogelijkheden, bieden wij u een uitgebreid en compleet programma (lade) indelingsmaterialen.Voor alle lade-afmetingen en voor bijna elke toepassing.

Tip:In combinatie met gleufschotten zijn de laden op verschillende manieren helemaal naar uw eigen voorkeur in te delen. Inclusief bevestigingsmaterialen. Gemaakt van aluminium.

Indelingsbakjes van Famepla

Download de brochure lade-indelingen voor meer informatie

Download brochure

Indelingsmaterialen zijn een must voor het behoud van het absolute overzicht in de schuifladekasten van o.a. Famepla.
Schotten, inzetbakjes, borengoten, freeshouders, en rubbermatten. Kijk naar de perfecte lade indeling bij de bestelvoorbeelden.

De gleufschotten zijn er bijvoorbeeld voor lengte en diepte verdelingen van de schuifladen. Gleufschotten met een rastereenheid van 17 mm (1 Eh). Inclusief bevestigingsmaterialen. Gemaakt van gelakt plaatstaal (RAL-7035). In combinatie met de scheidingsschotten kunnen deze worden gebruikt om de laden op verschillende manieren helemaal naar uw eigen voorkeur in te delen. Inclusief bevestigingsmaterialen. Gemaakt van aluminium.
Scheidingswanden kunt u tevens ook gebruiken om  lengten en diepteverdelingen van de schuifladen  te realiseren. Inclusief bevestigingsmaterialen en gemaakt van verzinkt plaatstaal.

Download de brochure voor een compleet overzicht van andere indelingsmaterialen en specificaties!

U kunt ook direct ladeindelingsmaterialen bestellen in onze webshop.

 

inzetbakjes

webshop

Heeft u vragen over lade indelingsmaterialen ?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

*Prijzen zijn op aanvraag

Indelingsmaterialen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw schuifladen bieden wij In ons leveringsprogramma een uitgebreide keuze indelingsmaterialen. Lade indelingsmaterialen zijn leverbaar voor alle lade hoogtes, zoals bijvoorbeeld kunststofbakjes in diverse afmetingen voor de laden van 50 mm, 75 mm en 100 mm fronthoogte. Ditzelfde geldt voor de borengoten in de diverse uitvoeringen. Voor alle lade hoogtes zijn er indelingen beschikbaar met gleufschotten, scheidingsschotten en scheidingswanden.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?