Famepla
Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu

Garderobekasten

Garderobekasten zijn een onmisbare aanvulling voor de werkplaats. De werkleding is veilig en netjes opgeborgen met de garderobekasten van Famepla. Bovendien zijn fraai om te zien, functioneel en goed afgewerkt.

Garderobekast

 

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Producten en brochures

Garderobekasten en lockers

De Famepla garderobekasten en vakkenkasten zijn fraai om te zien, functioneel en uitstekend afgewerkt. De eisen die aan moderne kastsystemen worden gesteld, worden door de diverse uitvoeringsvarianten ingevuld. Standaard voorzien van ventilatiesleuven aan de boven en onderzijde, zorgen voor een goede ventilatie en beluchting. Grote keuze in afmetingen en uitvoeringen. Vanzelfsprekend zijn de garderobekasten en vakkenkasten individueel afsluitbaar.

Opties en toebehoren

Om de professionele kleedruimte optimaal in te kunnen richten bieden wij u ook zitbanken, schoenenplanken en sokkels.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen www.adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?