Famepla
Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Schuifladekasten

De soepele uitschuifbare ladekasten van Famepla zijn ideaal om uw werkplek, laboratorium, cleanrooms, magazijn of fietswerkplaats in te richten. 

Famepla schuifladekasten zijn voor verschillende toepassingen geschikt, zoals voor gereedschap, documenten, bevestigingsmaterialen, en andere kleine onderdelen.
Uw werkplek is daardoor altijd netjes en dat verhoogt weer de productiviteit.

Bovendien kunnen deze schuifladekasten ook veel gewicht aan. Dat maakt de schuifladekasten ook geschikt voor zwaardere onderdelen.

Al het werplekmeubilair van Famepla Nederland is zeer onderhoudsvrij.

 

Schuifladekast Famepla

 

Vragen over een schuifladekast?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ook onze brochure schuifladekasten downloaden

Download brochure 

Wil u zich nog beter oriënteren betreft de verschillende formaten, zoals breedte, diepte en hoogte raadpleeg dan de categorie bestelvoorbeelden schuifladekasten of kijk bij de kastrompen voor de hoogtematen.Natuurlijk helpen wij u ook graag verder aan de telefoon.

 

soorten schuifladekasten 2

Ontdek ons complete aanbod

Wat krijgt u bij de bestelling van een Famepla schuifladekast?

  • Snelle levering
  • Kleur naar keuze
  • Indien nodig komen wij bij u langs om de maten van uw werkplek op te meten
  • Reserve sleutels
  • Een modulair systeem dus perfect met elkaar te combineren
  • U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van hoge kortingen

 

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Schuifladekasten

De meest efficiënte wijze voor het opbergen van onderdelen, bouten en moeren, gereedschappen en tal van andere zaken is nog steeds de schuifladekast. Bovendien bespaart u er veel ruimte mee, omdat u door de grote keuze in ladehoogtes, geen “lucht” opbergt. Bovendien zijn uw kostbare onderdelen en gereedschappen overzichtelijk opgeborgen, waardoor deze in een kortere zoektijd terug te vinden zijn. Daarnaast voorkomt u grote, vaak overbodige en kostbare voorraden.

Famepla schuifladekasten

Als exclusief importeur voor de Benelux van het Famepla programma voor werkplaats- en magazijninrichtingen. Het schuifladekastenprogramma is veel omvattend, en bestaat o.a. uit schuifladekasten in 7 verschillende breedtes, 2 dieptes en hoogtes variërend van 150 – 1625 mm. Uiteraard is er per kast type grote keuze in ladehoogtes en belastbaarheden. Uiteraard zijn wij graag bereid om u geheel vrijblijvend te adviseren in het efficiënt opbergen van uw kostbare onderdelen en gereedschappen.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuif- en vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?