Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Schuifladekasten

Hieronder vindt u de schuifladekasten van Famepla. Heeft u al een duidelijk beeld van wat u nodig hebt, navigeer dan naar schuifladekasten zelf samenstellen.

Schuifladekast Famepla

Wil u zich nog orienteren betreft de verschillende formaten zoals breedte, diepte en hoogte raadpleeg dan de categorie bestelvoobeelden schuifladekasten.Natuurlijk helpen wij u ook graag verder aan de telefoon.

Bij de kastrompen kunt u ook de hoogtematen kiezen.

De superieure loopwerken, uiterst moderne productiemethoden,de uitstekende en milieuvriendelijke afwerking en de professionele kwaliteitscontrole garanderen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik!

Vragen over een schuifladekast?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Liever een verrijdbare schuifladekast? Klik dan hier.

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Schuifladekasten

De meest efficiënte wijze voor het opbergen van onderdelen, bouten en moeren, gereedschappen en tal van andere zaken is nog steeds de schuifladekast. Bovendien bespaart u er veel ruimte mee, omdat u door de grote keuze in ladehoogtes, geen “lucht” opbergt. Bovendien zijn uw kostbare onderdelen en gereedschappen overzichtelijk opgeborgen, waardoor deze in een kortere zoektijd terug te vinden zijn. Daarnaast voorkomt u grote, vaak overbodige en kostbare voorraden.

Famepla schuifladekasten

Als exclusief importeur voor de Benelux van het Famepla programma voor werkplaats- en magazijninrichtingen. Het schuifladekastenprogramma is veel omvattend, en bestaat o.a. uit schuifladekasten in 7 verschillende breedtes, 2 dieptes en hoogtes variërend van 150 – 1625 mm. Uiteraard is er per kast type grote keuze in ladehoogtes en belastbaarheden. Uiteraard zijn wij graag bereid om u geheel vrijblijvend te adviseren in het efficiënt opbergen van uw kostbare onderdelen en gereedschappen.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuif- en vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?