Meer informatie aanvragenTeruggebeld worden

Informatieaanvraag

Uw terugbelverzoek

Wij geven u graag het advies wat u nodig heeft.Iedere werkplek is uniek.
Daar houden wij rekening mee.We helpen u bij elke stap naar een betere werkplek!

Vul het formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug tijdens werkdagen!

* Alle prijzen zijn op aanvraag
Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla.
Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

Producten en brochures

Legbordstellingen

In ons programma legbordstellingen heeft is standaard de keuze uit 2 uitvoeringen, te weten een verzinkte uitvoering of een licht grijs (RAL 7035) gelakte uitvoering. Voor alle uitvoeringen geldt dat u de keuze heeft uit 5 hoogtes, te weten: 1000 mm, 2000 mm, 2200 mm, 2500 mm en 3000 mm. Daarnaast heeft u bij beide uitvoeringen de keuze uit de volgende dieptes: 300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm en 800 mm diep. Tot slot zijn er het Famepla legbordstellingen programma 2 veldbreedtes beschikbaar, 1000 mm en 1300 mm.

Opties

U kunt uw Famepla legbordstelling verder aanpassen aan uw specifieke wensen met behulp van diverse opties en accessoires. Zo zijn er zij-, tussen- en achterwanden beschikbaar, evenals vleugel- en schuifdeuren sets (let op de hoogte). Daarnaast zijn er o.a. plintlijsten beschikbaar evenals vakverdelingen voor de legborden. Voor de breedtes van 1000 mm zijn er ook schuifladen leverbaar.

Veiligheid

Voor de veiligheid van U en uw medewerkers is het noodzakelijk om bij iedere 3 velden een kruisverband te monteren (geldt niet voor stellingen met een achterwand). Ook adviseren wij u om de stelling aan de vloer en/of aan de wand te verankeren

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?