Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Unibox kantelbakken

Hieronder vindt u de Unibox kantelbakken van Famepla. Er zijn 5 indelingsvarianten met 3, 4, 5, 6 of 9 kantelbare bakken. Hiermee zijn vele combinaties samen te stellen, geheel volgens uw wensen. Vragen over een Unibox kantelbak? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 famepla_symbooltje  Overzichtelijk  famepla_symbooltje  Afsluitbaar
 famepla_symbooltje  Stof-arm  famepla_symbooltje  Beter voorraad beheer
 famepla_symbooltje  Compact  famepla_symbooltje  Kortere zoektijden

 

Transparante kantelbakken, UNIBOX

In ons leveringsprogramma vindt u uiteraard ook de UNIBOX transparante kantelbakken in diverse afmetingen en uitvoeringen te weten: uitvoering met 9 kantelbakken, uitvoering met 6 kantelbakken, uitvoering met 5 kantelbakken, uitvoering met 4 kantelbakken en een uitvoering met 3 kantelbakken. Alle uitvoeringen hebben een standaardbreedte van 60 centimeter.

Rekken voor transparante kantelbakken

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de UNIBOX transparante kantelbakken, bieden wij u ook een brede keuze in tafelstandaards, wandrekken, standalone-rekken, carrousel, trolleys en kasten met verticale schuifladen.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?