Lees meer over verrijdbare schuifladekasten Meer informatie aanvragen Teruggebeld worden

Informatieaanvraag

Uw terugbelverzoek

Wij geven u graag het advies wat u nodig heeft.Iedere werkplek is uniek.
Daar houden wij rekening mee.We helpen u bij elke stap naar een betere werkplek!

Vul het formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug tijdens werkdagen!

* Alle prijzen zijn op aanvraag
Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla.
Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

BEKIJK DE BESTELVOORBEELDEN

Mobiel zijn in elke werkplaats

Op deze pagina vindt u de verrijdbare schuifladekasten van Famepla.Mobiele werkbanken zijn zeer praktisch als u zich veel moet verplaatsen naar verschillende ruimtes met onderdelen of gereedschappen. De soepele loopwerken, milieuvriendelijke afwerking en de professionele kwaliteitscontrole van de verrijdbare werkbanken garanderen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik!

De voordelen

  • Snelle levering
  • Kleur naar keuze
  • 5 jaar garantie
  • Lades zijn tot 200 kilo belastbaar
  • Indien nodig komen wij uw werkplek opmeten
  • Een modulair systeem dus perfect met elkaar te combineren
  • U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van hoge kortingen

verrijdbare schuifladekasten plaatje

Handig opbergen van onderdelen

Voor het opbergen van o.a. bevestigingsmaterialen, onderdelen, en gereedschappen is de schuifladekast een van de meest praktische oplossingen. Overzichtelijk, afsluitbaar,stofvrij en mobiel.

Optimaal gebruik maakt u er echter pas van, als u de schuifladen inricht met in achtneming van uw specifieke omstandigheden, werkwijze en wensen. Neem daarom contact met ons op voor altijd passend advies.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ook de brochure downloaden voor het complete aanbod en artikelnummers.

Brochure downloaden

 

 

Verrijdbare schuifladekasten

De meest efficiënte wijze voor het opbergen van onderdelen, bouten en moeren, gereedschappen en tal van andere zaken is nog steeds de verrijdbare schuifladekast. Bovendien bespaart u er veel ruimte mee, omdat u door de grote keuze in ladehoogtes, geen “lucht” opbergt. Bovendien zijn uw kostbare onderdelen en gereedschappen overzichtelijk opgeborgen, waardoor deze in een kortere zoektijd terug te vinden zijn. Daarnaast voorkomt u grote, vaak overbodige en kostbare voorraden. Eenvoudig intern verplaatsen van voorraden en gereedschappen behoort hiermee tot de mogelijkheden.

Famepla verrijdbare schuifladekasten

Als exclusief importeur voor de Benelux van het Famepla programma voor werkplaats- en magazijninrichtingen. Het verrijdbare schuifladekastenprogramma is veel omvattend, en bestaat o.a. uit verrijdbare schuifladekasten in 7 verschillende breedtes, 2 dieptes en hoogtes variërend van 150 – 1000 mm. Uiteraard is er per kast type grote keuze in ladehoogtes en belastbaarheden. Uiteraard zijn wij graag bereid om u geheel vrijblijvend te adviseren in het efficiënt opbergen van uw kostbare onderdelen en gereedschappen.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuif- en vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?