Famepla
Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu

Schuifladekasten verrijdbaar

Mobiel zijn in elke werkplaats

Op deze pagina vindt u de verrijdbare schuifladekasten van Famepla. De soepele loopwerken, uitstekende en milieuvriendelijke afwerking en de professionele kwaliteitscontrole garanderen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik!

 

Handig opbergen van onderdelen

Voor het opbergen van o.a. bevestigingsmaterialen, onderdelen, en gereedschappen is de schuifladekast een van de meest praktische oplossingen. Overzichtelijk, afsluitbaar,stofvrij en mobiel.

Optimaal gebruik maakt u er echter pas van, als u de schuifladen inricht met in achtneming van uw specifieke omstandigheden, werkwijze en wensen. Neem daarom contact met ons op voor een altijd passend advies.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ook de brochure downloaden voor het complete aanbod en artikelnummers.

brochure downloaden

 

 

Producten en brochures

Verrijdbare schuifladekasten

De meest efficiënte wijze voor het opbergen van onderdelen, bouten en moeren, gereedschappen en tal van andere zaken is nog steeds de verrijdbare schuifladekast. Bovendien bespaart u er veel ruimte mee, omdat u door de grote keuze in ladehoogtes, geen “lucht” opbergt. Bovendien zijn uw kostbare onderdelen en gereedschappen overzichtelijk opgeborgen, waardoor deze in een kortere zoektijd terug te vinden zijn. Daarnaast voorkomt u grote, vaak overbodige en kostbare voorraden. Eenvoudig intern verplaatsen van voorraden en gereedschappen behoort hiermee tot de mogelijkheden.

Famepla verrijdbare schuifladekasten

Als exclusief importeur voor de Benelux van het Famepla programma voor werkplaats- en magazijninrichtingen. Het verrijdbare schuifladekastenprogramma is veel omvattend, en bestaat o.a. uit verrijdbare schuifladekasten in 7 verschillende breedtes, 2 dieptes en hoogtes variërend van 150 – 1000 mm. Uiteraard is er per kast type grote keuze in ladehoogtes en belastbaarheden. Uiteraard zijn wij graag bereid om u geheel vrijblijvend te adviseren in het efficiënt opbergen van uw kostbare onderdelen en gereedschappen.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuif- en vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?