Lees verder over werkbanken Meer informatie aanvragen Teruggebeld worden

Informatieaanvraag

Uw terugbelverzoek

Wij geven u graag het advies wat u nodig heeft.Iedere werkplek is uniek.
Daar houden wij rekening mee.We helpen u bij elke stap naar een betere werkplek!

Vul het formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug tijdens werkdagen!

* Alle prijzen zijn op aanvraag
Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla.
Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

BEKIJK HIERONDER HET UITGEBREIDE AANBOD

De meest geschikte werkbank voor u

Een werkbank gecombineerd met een schuifladekast verzekerd u ervan dat alle gereedschappen altijd binnen handbereik zijn! De werkbanken kunt u  uitbreiden met bijpassende gereedschapsborden, werkbankbladen, en u kunt bijna elke gewenste kleur kiezen!

Werkbank Famepla met schuifladekasten

  • Zwaar belastbaar

  • Ook op maat

  • Ruim aanbod

  • 5 jaar garantie

  • Snelle levering

  • Perfect combineren met onze schuifladekasten

  • Naar wens samenstellen 

  • Desgewenst gemonteerd zonder extra kosten!

 

U kunt ook onze brochure werkbanken downloaden. De brochure geeft u alle informatie over formaten, de verschillende materialen en toebehoren voor uw Famepla werkbank. 

Download de gratis brochure werkbanken

*Alle prijzen zijn op aanvraag

De perfecte werkbank heeft schuifladekasten

De schuifladekasten van Famepla zijn zwaar belastbaar, tot wel 200 kilo, hebben een kwalitatieve afwerking en zijn beschikbaar in veel verschillende breedtes en hoogtes. Bovendien kunt u de lade indelingen precies bepalen zoals u in gedachten heeft. Als u dan toch op zoek bent naar een werkbank-waarom niet alvast nadenken over bijbehorende schuifladekasten?

Wij kunnen u adviseren over de perfecte samenstelling van een werkbank in combinatie met een schuifladekast. Meestal adviseren wij voor een werkbank, een hoogte van 800 mm voor een schuifladekast maar er zijn veel meer mogelijkheden!

 

schuifladekast Famepla

 

 

 

 

 

 

 

Wij maken ook maatwerk

Zit uw perfecte werkbank er niet bij? Wij kunnen bijna elke werkbank op maat maken. De meest uiteenlopende toepassingen zijn mogelijk.

Voor het beste advies over maatwerk kunt u het beste contact met ons opnemen.

Ja, ik wil informatie over maatwerk

 

Werkbanken

Famepla Werkbanken voor uw werkplaats zijn onmisbaar. Bent u op zoek naar een professionele werkbank met een gedegen uitstraling? Famepla heeft een uitgebreid programma met een grote keuze in uitvoering, zoals o.a. vlakke werkbanken, verrijdbare werkbanken, werkbanken met verlichting, werkbanken met gereedschapsborden achter op het werkblad en natuurlijk werkbanken met daaronder praktische schuifladekasten in vrijwel alle afmetingen. Daarnaast kunnen alle werkbanken worden voorzien van energievoorzieningen, geheel ingericht volgens uw specifieke wensen.

Verschillende werkbladen en grote kleurkeuzes

In ons leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze in werkbladen, zoals o.a. Multiplex werkbladen in diverse diktes, Vol beuken 20 mm werkblad, Vol beuken 40 mm werkblad en RVS werkblad. De houten bladen kunnen naar wens voorzien worden van een watergedragen lak. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting. Ook is het mogelijk om een multiplex of beuken werkblad te voorzien van een 6 mm toplaag van Volkern of deze te beplakken met Linoleum.Famepla Werkbanken voor uw werkplaats zijn onmisbaar.
Voor wat betreft de keuze van kleuren van de schuifladekasten zijn er diverse standaard kleurkeuzes of kleurcombinaties mogelijk. Tegen geringe meerprijs kunnen de kasten geleverd worden in de door u gewenste RAL kleur.

Opties

Famepla Werkbanken voor uw werkplaats kunt u natuurlijk altijd aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. een uitschuifbaar legbord, een onderblad (halve of gehele diepte), kranen en spoelbakken, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders en verlichting. Ook kunnen onze werkbanken geheel op maat voor u gemaakt worden.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuif- en vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?