Schuifdeurkasten

De schuifdeurkasten van Famepla besparen ruimte en hebben een moderne uitstraling. Dat maakt ze geschikt voor bijna elk magazijn of werkplaats.

 

Famepla biedt u een uitgebreid en compleet programma schuifdeurkasten met keuzemogelijkheden voor vrijwel iedere toepassing en voor ieder budget.

 Vragen over een schuifdeurkast?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ook de brochure schuifdeurkasten downloaden voor meer details.

 Download de brochure

Producten en brochures

Schuifdeurkasten

In ons leveringsprogramma vindt u een uitgebreide keuze schuifdeurkasten. Het grote voordeel van de schuifdeurkasten is dat deze bij het openen geen extra ruimte nodig hebben. De schuifdeurkasten zijn leverbaar in 2 dieptes, 3 breedtes en 2 hoogtes. Daarnaast is het ook mogelijk om de schuifdeurkasten uit te voeren met deels doorzichtige schuifdeuren.

Opties

Voor de schuifdeurkasten zijn o.a. de volgende opties beschikbaar: extra legborden, vakindelingen voor de legborden, schuifladen e.d.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

*Alle prijzen zijn op aanvraag

 

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?