De schuifdeurkasten van Famepla besparen ruimte en hebben een moderne uitstraling. Dat maakt ze geschikt voor bijna elk magazijn of werkplaats.

 

Famepla biedt u een uitgebreid en compleet programma schuifdeurkasten met keuzemogelijkheden voor vrijwel iedere toepassing en voor ieder budget.

 Vragen over een schuifdeurkast?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ook de brochure schuifdeurkasten downloaden voor meer details.

 Download de brochure

Meer informatie aanvragenTeruggebeld worden

Informatieaanvraag

Uw terugbelverzoek

Wij geven u graag het advies wat u nodig heeft.Iedere werkplek is uniek.
Daar houden wij rekening mee.We helpen u bij elke stap naar een betere werkplek!

Vul het formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug tijdens werkdagen!

* Alle prijzen zijn op aanvraag
Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla.
Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

Producten en brochures

Schuifdeurkasten

In ons leveringsprogramma vindt u een uitgebreide keuze schuifdeurkasten. Het grote voordeel van de schuifdeurkasten is dat deze bij het openen geen extra ruimte nodig hebben. De schuifdeurkasten zijn leverbaar in 2 dieptes, 3 breedtes en 2 hoogtes. Daarnaast is het ook mogelijk om de schuifdeurkasten uit te voeren met deels doorzichtige schuifdeuren.

Opties

Voor de schuifdeurkasten zijn o.a. de volgende opties beschikbaar: extra legborden, vakindelingen voor de legborden, schuifladen e.d.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

*Alle prijzen zijn op aanvraag

 

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?