Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Schuifdeurkasten

Famepla biedt u een uitgebreid en compleet programma schuifdeurkasten met keuzemogelijkheden voor vrijwel iedere toepassing en voor ieder budget.
De superieure loopwerken, uiterst moderne productiemethoden, de uitstekende en milieuvriendelijke afwerking en de professionele kwaliteitscontrole garanderen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik! Vragen over een schuifdeurkast? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schuifdeurkasten

In ons leveringsprogramma vindt u een uitgebreide keuze schuifdeurkasten. Het grote voordeel van de schuifdeurkasten is dat deze bij het openen geen extra ruimte nodig hebben. De schuifdeurkasten zijn leverbaar in 2 dieptes, 3 breedtes en 2 hoogtes. Daarnaast is het ook mogelijk om de schuifdeurkasten uit te voeren met deels doorzichtige schuifdeuren.

Opties

Voor de schuifdeurkasten zijn o.a. de volgende opties beschikbaar: extra legborden, vakindelingen voor de legborden, schuifladen e.d.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

*Alle prijzen zijn op aanvraag

 

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?