Famepla biedt u een compleet programma machinekasten met keuzemogelijkheden voor vrijwel iedere toepassing en voor ieder budget. De superieure loopwerken, uiterst moderne productiemethoden,de uitstekende en milieuvriendelijke afwerking en de professionele kwaliteitscontrole garanderen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik! Heeft u vragen over een machinekast?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 famepla_symbooltje  Overzichtelijk  famepla_symbooltje  Afsluitbaar
 famepla_symbooltje  Stof-arm  famepla_symbooltje  Beter voorraad beheer
 famepla_symbooltje  Compact   famepla_symbooltje  Beschermd

*Prijzen zijn op aanvraag

 

machinekasten Famepla

 

Heeft u vragen over een machinekast?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ook onze brochure machinekasten downloaden

Download brochure

 

Meer informatie aanvragenTeruggebeld worden

Informatieaanvraag

Uw terugbelverzoek

Wij geven u graag het advies wat u nodig heeft.Iedere werkplek is uniek.
Daar houden wij rekening mee.We helpen u bij elke stap naar een betere werkplek!

Vul het formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug tijdens werkdagen!

* Alle prijzen zijn op aanvraag
Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla.
Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

Producten en brochures

Machinekasten

Om de gereedschappen dicht bij uw draaibank, freesmachine, boormachine en overige verspanende machines en de zetbank. In ons programma vindt u machinekasten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Zo zijn er twee dieptes (te weten 595 mm en 748 mm) leverbaar, smalle (717 mm) en brede (1431 mm) uitvoeringen leverbaar. En hoogtes van 1000 mm en 1450 mm. Naar keuze te voorzien van vleugeldeuren of schuifdeuren. Uitvoeringen met schuiflades en legborden. De machinekasten zijn geheel samen te stellen volgens uw wensen. Uiteraard zijn wij u graag behulpzaam bij uw keuze.

Opties en accessoires

Leverbare opties en accessoires zijn onder andere een afrolrand met rubbermat, schuifladen laag, voor o.a. boren en frezen, hogere schuifladen met rekken voor uw NC-gereedschappen, uitschuifbare legborden, gereedschapsborden voor bevestiging aan de achterzijde van de kast en sokkels, waaronder de uiterst praktische palletsokkel, voor het eenvoudig verplaatsen van uw kast.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen www.adiform.nl

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?