Lees verder Meer informatie aanvragen Teruggebeld worden

Informatieaanvraag

Uw terugbelverzoek

Wij geven u graag het advies wat u nodig heeft.Iedere werkplek is uniek.
Daar houden wij rekening mee.We helpen u bij elke stap naar een betere werkplek!

Vul het formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug tijdens werkdagen!

* Alle prijzen zijn op aanvraag
Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla.
Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

BEKIJK BAKKENKASTEN EN REKKEN

Altijd overzichtelijk en compact uw onderdelen opbergen. Wij hebben voor  veel voorkomende afmetingen kunststof magazijnbakken waarmee u uw opbergplek perfect kan aanvullen.

Bakkenkasten en rekken van Famepla

 

 ✔ Overzichtelijk en compact opbergen van magazijnbakken

✔Een uitgebreid scala opbergmogelijkheden

 

Vragen? 

 Neem contact met ons op voor meer informatie

U kunt ook de brochure Bakken, kasten- en rekken downloaden.

Brochure downloaden

*Prijzen zijn op aanvraag

Bakkenkasten en rekken

In ons leveringsprogramma vindt u een uitgebreid programma aan magazijnbakken en rekken. De magazijnbakken zijn leverbaar in 5 afmetingen en in diverse kleuren. Voor het overzichtelijke opbergen van deze bakken in de kleinere maten leveren wij zowel open kasten als kasten af te sluiten met vleugeldeuren. Deze kasten zijn in beide uitvoeringen leverbaar in 2 verschillende hoogtes. Speciaal voor montage- en productieomgevingen zijn er trolleys leverbaar voor de diverse magazijnbakken, waarmee de noodzakelijke onderdelen en dergelijke uitermate toegankelijk naar de werkplek kunnen worden gebracht. Deze oplossing is ook geschikt voor lean omgevingen. Voor de grotere magazijnbakken biedt ons programma oplossingen in de vorm van rekken. Op deze wijze heeft u een compacte oplossing voor uw grotere onderdelen. Goed zichtbaar en toch met een beperkt gebruik van ruimte. Deze rekken zijn leverbaar in diverse hoogtes en dieptes. Door de doordachte bouwwijze kunnen de bakkenrekken eenvoudig door gekoppeld worden en desgewenst later worden uitgebreid. Zoekt u naar een rek met bakken? Dat is geen probleem bij ons.

Eurobakken

Vanzelfsprekend vindt u in ons leveringsprogramma de bekende Eurobakken in de diverse afmetingen en hoogtes. Ook voor de Euro bakken bieden wij u opbergrekken in twee hoogtes en 2 dieptes. In deze rekken kunt u de Eurobakken overzichtelijk en compact opbergen. Het systeem heeft de mogelijkheid om vrijwel oneindig door de koppelen, zodat er een stevig geheel ontstaat. In verband met de veiligheid dienen deze wel aan wand of vloer bevestigd te worden, Voor de stabiliteit dient er om de drie kolommen een kruisschoor gemonteerd te worden

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vind u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen www.adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?