Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Bakkenkasten en -rekken

Bakkenrekken, bakkenwagens en bakken in diverse afmetingen en uitvoeringen vindt men in vrijwel iedere werkplaats en in vrijwel ieder magazijn. Famepla biedt u, een uitgebreid scala aan opbergmogelijkheden om overzichtelijk en compact op te bergen, voor vrijwel alle veel voorkomende afmetingen van kunststof magazijnbakken.

Hieronder vindt u de verschillende productcategorien. Klik op de categorie van uw keuze.
✔ overzichtelijk en compact opbergen van magazijnbakken ✔een uitgebreid scala opbergmogelijkheden

Vragen over magazijnbakkenrekken, bakkenrekken, bakkenwagens of bakken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

*Prijzen zijn op aanvraag

Bakkenkasten en rekken

In ons leveringsprogramma vindt u een uitgebreid programma aan magazijnbakken en rekken. De magazijnbakken zijn leverbaar in 5 afmetingen en in diverse kleuren. Voor het overzichtelijke opbergen van deze bakken in de kleinere maten leveren wij zowel open kasten als kasten af te sluiten met vleugeldeuren. Deze kasten zijn in beide uitvoeringen leverbaar in 2 verschillende hoogtes. Speciaal voor montage- en productieomgevingen zijn er trolleys leverbaar voor de diverse magazijnbakken, waarmee de noodzakelijke onderdelen en dergelijke uitermate toegankelijk naar de werkplek kunnen worden gebracht. Deze oplossing is ook geschikt voor lean omgevingen. Voor de grotere magazijnbakken biedt ons programma oplossingen in de vorm van rekken. Op deze wijze heeft u een compacte oplossing voor uw grotere onderdelen. Goed zichtbaar en toch met een beperkt gebruik van ruimte. Deze rekken zijn leverbaar in diverse hoogtes en dieptes. Door de doordachte bouwwijze kunnen de bakkenrekken eenvoudig door gekoppeld worden en desgewenst later worden uitgebreid.

Eurobakken

Vanzelfsprekend vindt u in ons leveringsprogramma de bekende Eurobakken in de diverse afmetingen en hoogtes. Ook voor de Euro bakken bieden wij u opbergrekken in twee hoogtes en 2 dieptes. In deze rekken kunt u de Eurobakken overzichtelijk en compact opbergen. Het systeem heeft de mogelijkheid om vrijwel oneindig door de koppelen, zodat er een stevig geheel ontstaat. In verband met de veiligheid dienen deze wel aan wand of vloer bevestigd te worden, Voor de stabiliteit dient er om de drie kolommen een kruisschoor gemonteerd te worden

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vind u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen www.adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?