Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met de klant. We bouwen niet alleen robuust en kwalitatieve werkplaats- en magazijninrichtingen maar ook klantrelaties op die manier. Om die reden zijn velen bedrijven u al voorgegaan. Lees verder op deze pagina over de mooiste klantverhalen. Want wie kan ons product nou beter verwoorden dan de klant zelf?

Want wie kan ons product nou beter verwoorden dan de klant zelf?

 

Bekijk de referenties

Klantcontact beurs Famepla

Wat Shell Technology Centre Amsterdam Zegt over Famepla

Beste mensen,

Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla Nederland. Wij als klant hadden een specifieke wens ten behoeve van de opslag van klein materiaal en gereedschappen. Wij hadden de behoefte om o-ringen van verschillende materialen op te slaan op een manier dat deze niet konden samenkomen als deze uit een voorraad lade werden gepakt. Anders dan bij andere  firma’s was Famepla het bedrijf die aan deze wens vervulling kon geven. We zijn dan ook heel blij met de oplossing van een afsluitbaar kunststof bakje door middel van een scharnierende deksel in een lade die zeer eenvoudig en makkelijk te bedienen is.

Anders dan bij andere  firma’s  was Famepla het bedrijf die onze wens in vervulling liet gaan.

Bovendien zijn de kasten van Adiform en Famepla comfortabel in gebruik en van goede kwaliteit. Ook biedt het bedrijf een legio aan oplossingen voor opslag van materialen specifiek voor gespecialiseerd werk. Schuim matten om gereedschap duidelijk en overzichtelijk in te delen. Ook de keuze uit verschillende topbladen maken deze kasten zeer mooi ogend en functioneel.

Ik raad een ieder aan Adiform en Famepla te benaderen om zich te laten informeren over de mogelijkheden binnen zijn of haar bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

Heeft u vragen over Famepla? Of bent u al klant en laat u ook graag een review achter?

Neem dan contact met ons op

   010-2451 414
   info@famepla.nl
 

Famepla Is Er Voor Bijna Elke Branche 

Of u nu een fietsenmaker bent, slotenmaker, bij een metaalbedrijf werkt, tandtechnieker bent, in het technisch onderwijs werkt of op de universiteit , Famepla Nederland verzorgd voor u de perfecte werkplaats! Maatwerk, uw werkruimte komen opmeten, snelle levering, specifiek advies afgstemd op uw situatie en wensen, is geen probleem voor ons! De jarenlange ervaring, eigen werkplaats, en een kwalitatief goed product garanderen een langduring plezier van uw nieuwe werkplaats.Laat onze tevreden klant u verder overtuigen door onderstaande referenties te lezen. Wij horen graag van u!

 

Natuurlijk geniet u van een lange garantietermijn en kunt onze producten uitvoerig testen!