Famepla
Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Vleugeldeurkasten

Famepla biedt u een uitgebreid en compleet programma vleugeldeurkasten met keuzemogelijkheden voor vrijwel iedere toepassing en voor ieder budget.
De superieure loopwerken, uiterst moderne productiemethoden, de uitstekende en milieuvriendelijke afwerking en de professionele kwaliteitscontrole garanderen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik! Vragen over een vleugeldeurkast?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

*Prijzen zijn op aanvraag

 

Vleugeldeurkasten

In ons leveringsprogramma vindt u een uitgebreide keuze vleugeldeurkasten. De schuifdeurkasten zijn leverbaar in 2 dieptes, 2 breedtes en 2 hoogtes. Daarnaast is het ook mogelijk om de vleugeldeurkasten uit te voeren met deels doorzichtige deuren.

Opties

Voor de vleugeldeurkasten zijn o.a. de volgende opties beschikbaar: extra legborden, vakindelingen voor de legborden, schuifladen e.d.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?