Wat Shell Technology Centre Amsterdam Zegt

Beste mensen,

Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla Nederland. Wij als klant hadden een specifieke wens ten behoeve van de opslag van klein materiaal en gereedschappen. Wij hadden de behoefte om o-ringen van verschillende materialen op te slaan op een manier dat deze niet konden samenkomen als deze uit een voorraad lade werden gepakt. Anders dan bij andere  firma’s was Famepla het bedrijf die aan deze wens vervulling kon geven. We zijn dan ook heel blij met de oplossing van een afsluitbaar kunststof bakje door middel van een scharnierende deksel in een lade die zeer eenvoudig en makkelijk te bedienen is.

Anders dan bij andere  firma’s  was Famepla het bedrijf die onze wens in vervulling liet gaan.

 

Bovendien zijn de kasten van Adiform en Famepla comfortabel in gebruik en van goede kwaliteit. Ook biedt het bedrijf een legio aan oplossingen voor opslag van materialen specifiek voor gespecialiseerd werk. Schuim matten om gereedschap duidelijk en overzichtelijk in te delen. Ook de keuze uit verschillende topbladen maken deze kasten zeer mooi ogend en functioneel.

Ik raad een ieder aan Adiform en Famepla te benaderen om zich te laten informeren over de mogelijkheden binnen zijn of haar bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

 

kast formaten

 

Ook een werkbank van Famepla nodig?

Neem contact op!

 

 

 

 

 

Andere referenties

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?