Wat Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. Zegt

Famepla Nederland levert veel mooie bestellingen af maar af en toe springt er een order uit! Die kunnen wij u niet onthouden natuurlijk ;). Bij deze het verhaal van Becker in Heerenveen.
Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. uit Heerenveen, levert al 130 jaar blaaslucht- en vacuümpompen aan een breed scala klanten in de technologiesector.Wim Kamp, hoofd service en techniek, ging midden 2017 de markt op, op zoek naar technisch werkplekmeubilair. Het nieuwe meubilair moest gezien de werkzaamheden van hoge kwaliteit zijn.

 

De “nieuwe” werkplaats moest daarnaast dus ook een representatief karakter hebben.

 

Naast het efficiënter kunnen werken had Becker nog een doel voor ogen. Het wilde klanten kunnen laten waar hun pompen gemaakt en/of gereviseerd worden.  De “nieuwe” werkplaats moest daarnaast dus ook een representatief karakter hebben.Samen met de mensen van Becker hebben wij alle wensen en eisen geanalyseerd.  Met grote blijdschap ontvingen wij de order  voor het inrichten van de totale werkplaats.Dit mooie project hebben wij onlangs samen afgerond. Het resultaat: een mooie functionele werkplaatsinrichting waar wij beiden trots op zijn!

 

Becker Druk- en Vacuümpompen B.V.

Ook een werkbankopstelling nodig? 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

 

Andere referenties

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?