Werkplaats- en magazijninrichtingen

Famepla Nederland   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 245 14 14   –  fax. 010 245 14 15 –  info@famepla.nl

Menu  

Indelingsmaterialen

Om optimaal gebruik te maken van de famepla opbergmogelijkheden, bieden wij u een zeer uitgebreid en compleet programma (lade) indelingsmaterialen.
Voor alle lade-afmetingen en voor vrijwel elke toepassing.

*Prijzen zijn op aanvraag

Indelingsmaterialen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw schuifladen bieden wij In ons leveringsprogramma een uitgebreide keuze indelingsmaterialen. Lade-indelingsmaterialen zijn leverbaar voor alle lade hoogtes, zoals bijvoorbeeld kunststofbakjes in diverse afmetingen voor de laden van 50 mm, 75 mm en 100 mm fronthoogte. Ditzelfde geldt voor de borengoten in de diverse uitvoeringen. Voor alle lade hoogtes zijn er indelingen beschikbaar met gleufschotten, scheidingsschotten en scheidingswanden.

Webshop

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van schuifladekasten, indelingsmaterialen en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van al uw technische werkplekken, variërend van schuifladekasten, werkbanken, schuifdeurkasten, vleugeldeurkasten, legbordstellingen, bakkenkasten en rekken, opslag- en transportmiddelen voor uw NC-gereedschappen, indelingsmaterialen, garderobekasten en lockers en Unibox transparante kantelbakken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor bedrijfsinrichtingen adiform.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?