Testimonial Rob Derksen werkzaam bij Shell

6 maart 2018, Famepla - algemeen nieuws Famepla - pers nieuws

Testimonial Famepla

Rob Derksen over Famepla

Beste mensen,

Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla. Wij als klant hadden een specifieke wens ten behoeve van de opslag van klein materiaal en gereedschappen. Wij hadden de behoefte om o-ringen van verschillende materialen op te slaan op een manier dat deze niet konden samenkomen als deze uit een voorraad lade werden gepakt. Anders dan bij andere  firma’s  was Adiform het bedrijf die aan deze wens vervulling kon geven. We zijn dan ook heel blij met de oplossing van een afsluitbaar kunststof bakje door middel van een scharnierende deksel in een lade die zeer eenvoudig en makkelijk te bedienen is.

Bovendien zijn de kasten van Adiform comfortabel in gebruik en van goede kwaliteit. Ook biedt het bedrijf een legio aan oplossingen voor opslag van materialen specifiek voor gespecialiseerd werk. Schuim matten om gereedschap duidelijk en overzichtelijk in te delen. Ook de keuze uit verschillende topbladen maken deze kasten zeer mooi ogend en functioneel.

Ik raad een ieder aan Adiform en Famepla te benaderen om zich te laten informeren over de mogelijkheden binnen zijn of haar bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

 

Kastenopstelling met speciale inzetbakjes voor Shell

Kastenopstelling met speciale inzetbakjes voor Shell

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Een vernieuwde webshop vinden wij een goede start in 2019!

08 jan 2019, Famepla - pers nieuws
Een vernieuwde webshop Zoals sommigen weten is het mogelijk om direct bestellingen te doen via Adirect.nl, vaak in combinatie met aantrekkelijke kortingen. Wij hebben besloten om een paar verbeteringen door te voeren in de webshop zoals een frisser uiterlijk. Zodat het bestellen nog leuker en…
Lees verder

Het is al bijna kerst!

06 nov 2018, Famepla - pers nieuws
De kerstdagen komen eraan Wij willen u daarom informeren over onze sluitingsdagen. Vanaf vrijdag 24 december t/m 31 december 2018 is ons kantoor gesloten. Op woensdag 2 januari 2019 zijn wij aanwezig en helpen we u weer graag.
Lees verder
< Bekijk al het nieuws
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?