Testimonial Rob Derksen werkzaam bij Shell

6 maart 2018, Famepla - algemeen nieuws Famepla - pers nieuws

Testimonial Famepla

Rob Derksen over Famepla

Beste mensen,

Na verschillende bedrijven te hebben benaderd ben ik uitgekomen bij de firma Adiform BV en Famepla. Wij als klant hadden een specifieke wens ten behoeve van de opslag van klein materiaal en gereedschappen. Wij hadden de behoefte om o-ringen van verschillende materialen op te slaan op een manier dat deze niet konden samenkomen als deze uit een voorraad lade werden gepakt. Anders dan bij andere  firma’s  was Adiform het bedrijf die aan deze wens vervulling kon geven. We zijn dan ook heel blij met de oplossing van een afsluitbaar kunststof bakje door middel van een scharnierende deksel in een lade die zeer eenvoudig en makkelijk te bedienen is.

Bovendien zijn de kasten van Adiform comfortabel in gebruik en van goede kwaliteit. Ook biedt het bedrijf een legio aan oplossingen voor opslag van materialen specifiek voor gespecialiseerd werk. Schuim matten om gereedschap duidelijk en overzichtelijk in te delen. Ook de keuze uit verschillende topbladen maken deze kasten zeer mooi ogend en functioneel.

Ik raad een ieder aan Adiform en Famepla te benaderen om zich te laten informeren over de mogelijkheden binnen zijn of haar bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Rob Derksen
Test and revision engineer at Shell research

 

Kastenopstelling met speciale inzetbakjes voor Shell

Kastenopstelling met speciale inzetbakjes voor Shell

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Famepla Hemelvaartsdag 2021

06 mei 2021, Famepla - pers nieuws
Ons bedrijf is op donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei a.s. gesloten. Wij zullen uw (aan)vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Directie en team FAMEPLA Nederland
Lees verder

Famepla kerstsluiting 2020

08 dec 2020, Famepla - pers nieuws
Ons bedrijf is tussen kerst en nieuwjaar gehéél gesloten van 25 december 2020 t/m 01 januari 2021. Wij zullen uw (aan)vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Wij wensen u en uw familie hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig…
Lees verder
< Bekijk al het nieuws
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?