Wij zijn ‘kampvrienden’ van voetbalkamp vv Spirit!

30 april 2019, Famepla - pers nieuws

Adiform en Famepla hadden de eer om benoemd te worden tot ‘Kampvrienden’ van het vv Spirit Jeugd voetbalteam.  Maar voor wat hoort wat natuurlijk. De tegenprestatie? De kekke voetbal T-shirts sponsoren! Zouden de spelers daardoor hun prestaties hebben kunnen verbeteren? We horen het achteraf want het voetbalkamp is nog in volle gang. De vrolijke neon-kleuren van de T-shirts zijn vast goed om in de voetbalstemming te komen!

Voetballende jongens met Adiform en Famepla T-shirt.jpg

Even over Voetbalkamp vv Spirit

Elk jaar organiseren de sportieve begeleiders vrijwilligers het voetbalkamp voor de club. Dit doen ze met heel veel enthousiasme. Logisch want ze hebben allemaal een passie voor voetbal natuurlijk! Soms is het wel een uitdaging. Een geschikte locatie vinden bijvoorbeeld. Maar elke keer lukt het ze weer.

De deelnemers zijn net zo leuk als de begeleiders! Dat kun je wel  opmaken uit de namen van de  verschillende teams!  Zoals, Kansloos, Balophetdak, Kokkie, en Blij met Sjoerd. Ook leuk om te vermelden dat er dit jaar voor het eerst ook voetbalmeiden bij zijn! Er is nog een reden waarom wij zo enthousiast zijn over deze stoere voetbalclub- onze lieftallige collega Ferry Govers (binnendienst) is  één van de begeleiders. Onze favoriet natuurlijk!

Begin vandaag nog aan de verbetering van uw werkplaatsinrichting!

 

Neem contact op

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Famepla gaat naar vakbeurs TechniShow 2018!

14 feb 2018, Famepla - algemeen nieuws Famepla - beurs nieuws
[caption id="attachment_11708" align="aligncenter" width="413"] Famepla gaat naar vakbeurs Technishow 2018[/caption]   Vakbeurs Technishow 2018 & Famepla Wat is Technishow 2018? Het is dé vakbeurs in de productietechnologie. Alles wat te maken heeft met verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen.…
Lees verder

Famepla zomersluiting 2020

07 jul 2020, Famepla - pers nieuws
Ons bedrijf is vanwege de zomervakantie gehéél gesloten van 27 juli t/m 7 augustus (week 31 & 32). Éen week ervoor en één week erna, hebben wij een beperkte bezetting.  Wij zullen uw (aan)vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.…
Lees verder
< Bekijk al het nieuws
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?