We staan weer voor u klaar!

8 augustus 2018, Famepla - pers nieuws

We staan weer paraat om een werkplaatsinrichting voor u te realiseren

Sinds maandag is ons kantoor weer geopend volgens de normale openingstijden en zijn wij weer bereikbaar per email en telefoon.

We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad!
Wij zijn in ieder geval volledig uitgerust en gaan er weer vol energie tegenaan dus aarzel niet om contact op te nemen voor een passend advies.

Showcase : Een strakke werkruimte

Becker en Famepla werkplaatsinrichting

Famepla Nederland levert veel mooie bestellingen af maar af en toe springt er een order uit! Die kunnen wij u niet onthouden natuurlijk ;). Bij deze het verhaal van Becker in Heerenveen.

Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. uit Heerenveen, levert al 130 jaar blaaslucht- en vacuümpompen aan een breed scala klanten in de technologiesector.

Wim Kamp, hoofd service en techniek, ging midden 2017 de markt op zoek naar technisch werkplekmeubilair. Het nieuwe meubilair moest gezien de werkzaamheden van hoge kwaliteit zijn.

Naast het efficiënter kunnen werken had Becker nog een doel voor ogen. Het wilde klanten kunnen laten waar hun pompen gemaakt en/of gereviseerd worden.  De “nieuwe” werkplaats moest daarnaast dus ook een representatief karakter hebben.

Samen met de mensen van Becker hebben wij alle wensen en eisen geanalyseerd.  Met grote blijdschap ontvingen wij de order  voor het inrichten van de totale werkplaats.

Dit mooie project hebben wij onlangs samen afgerond. Het resultaat: een mooie functionele werkplaatsinrichting waar wij beiden trots op zijn!

 

Ook op zoek naar de ideale werkplaatsinrichting?  

Wij helpen u graag. Maak vrijblijvend kennis met ons aanbod en services.

Op onze website kunt u onder andere brochures downloaden en bestelvoorbeelden bekijken van onze werkplaatsinrichtingen.

 

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00.

U kunt uw vragen kwijt via de pop-up rechtsonder in het scherm of via het contactformulier.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag aan de telefoon: 010 245 14 14.

Tot horens!

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Famepla gaat naar vakbeurs TechniShow 2018!

14 feb 2018, Famepla - algemeen nieuws Famepla - beurs nieuws
[caption id="attachment_11708" align="aligncenter" width="413"] Famepla gaat naar vakbeurs Technishow 2018[/caption]   Vakbeurs Technishow 2018 & Famepla Wat is Technishow 2018? Het is dé vakbeurs in de productietechnologie. Alles wat te maken heeft met verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen.…
Lees verder

Zien we u ook op de beurs van Maintenance NEXT?

26 mrt 2019, Famepla - pers nieuws
Wat is Maintenance Next? Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud is op 9, 10 en 11 april 2019 te vinden in Rotterdam Ahoy. Een paar duizend onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar…
Lees verder
< Bekijk al het nieuws
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?